Suessi kanal, Ismailia, Egiptus - aprill 2024
Suessi kanal, Ismailia, Egiptus - aprill 2024

Mis blogi? Miks?

Sissejuhatava osa kirjutamine ei kuulu üldse minu lemmiktegevuste hulka, aga see on justkui kohustuslik osa. Seega loe siit, mis blogisse sa oled sattunud:

Ma ei ole end kunagi heaks kirjutajaks pidanud. Olen isegi ühe raamatu välja andnud (Virtuaalse assistendi käsiraamat “Ma ei tea, aga ma uurin välja”), ettevõtluses tegutsedes ise mitmeid sotsiaalmeedia postitusi ja uudiskirju kirjutanud, aga tean, et professionaalne kirjaneitsi ma veel ei ole.

Õnneks saab raamatuid välja anda ka ilma tipp-tasemel kirjutamisoskuseta, sest on võimalus kasutada sisu- ja keeletoimetaja abi.

Tunnen, et tänaseks 6,5 aastat välismaal teises keeleruumis elamist, igapäevaselt enda ajumahtu eesti, araabia ja inglise keele vahel jagades, on mu lauseehitus mõnikord natukene veider, sisaldab estonglishit ja komadesse ning õigekirja kipuvad ka mõnikord apsud sisse tulema. Mul on küll abiks Filosoft eesti keele speller, aga kahju, et eesti keeles puudub veel grammatika korrigeerimise tööriist, millega komad ka kontrollitud saaks.

Mõtted aga tahavad väljendamist ja olen otsustanud sellest hoolimata siin kirjalikku eneseväljendust harjutada.

Üheks minu unistuseks on kunagi tulevikus veel üks raamat välja anda (minu Egiptuse kogemusest) ja seega näen siin võimalust kirjutamist praktiseerida ning tekste “avalikku sahtlisse” koguda.

Tegu on minu isikliku blogiga. See tähendab, et plaanin siin jagada vabalt kõike, mida tunnen, et olen valmis avalikult jagama.

Tõenäoliselt on nendeks teemadeks:

  • eestlase elu Egiptuses,
  • raamatud,
  • eneseareng
  • ning ettevõtlus ja karjäär. 

Kuigi ma olen ka igapäevane AI kasutaja, siis siinsed tekstid on kirjutatud päriselt minu enda poolt.

Sean endale eesmärgiks kirjutada siia vähemalt 2 blogipostitust kuus.

Oled teretulnud jälgima mind ka Instagramis @liinaostumaa kontol, kus kindlasti uutest blogi postitustest märku annan.

 

P.S. Kui sul on huvi, võid ringi uudistada ka ühes minu vanas blogis, mida pidasin Egiptuse elu algusaegadel.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga